Esküvőfotózás

Az esküvő minden ember életében fontos esemény. Erről régi hagyomány szerint fényképek készülnek, szerencsés esetben ezt sokáig nézegetjük, mutogatjuk, esetleg még unokáink is ezeken nosztalgiáznak. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyenek lesznek, hogy sikerülnek a fontos eseményen készült felvételek. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát!
Azt szeretném, ha a fotózás egy közös kreatív játék, vidám munka lenne, melyre több évtized után is boldogan emlékszel vissza, ezért minden megbízásom szívvel és teljes erőbedobással vállalom.

A jó esküvői fotós ott is van az esküvőn meg nem is. Észrevétlen, diszkrét, mégis meglát minden fontos pillanatot mintha egyszerre lett volna ott mindenhol.

A jó esküvői fotós érzelmek, szeretet közvetítője, aki egyszerre lelki támasza az ifjú párnak és mégis kívülálló. Ő az, akinél mindig akad egy hajcsat, egy ragasztó szalag, egy tű vagy ami épp pont nincs senkinek.

A jó esküvői fotós azokat a pillanatokat is megörökíti, amit a legtöbb ember észre sem vesz, a jó esküvői fotós sosem csupán a bűvész kezeit figyeli.

Jegyesfotózás

A jegyesfotózás egyre népszerűbb és mind a jegyes pár, mind a fotós részére számtalan előnnyel jár.leginkább az esküvőhöz kapcsolódó kreatív fotózáshoz hasonlít annyi különbséggel, hogy itt még nincs az ifjú páron az esküvő nyomása, szabadon, tetszőleges helyszínen, polgári ruhában készíttethetnek magukról közös képeket melyek témája természetesen a szerelem.

A jegyesfotózás az egyik legjobb alkalom arra, hogy a pár feloldódjon a kamera előtt, kialakuljon a fotós és köztetek az a bizalom, melynek hiányában az elkészült képeken feszültség, nyugtalanság jelei lesznek láthatók. Ez egy teljesen természetes jelenség, hacsak nem állsz minden nap kamerák kereszttüzében. A legtöbb embernek kell fél-egy óra mire feloldódik és igazán jó képeket lehet róla készíteni. Ezalatt lehetőség nyílik egymás megismerésére, kötetlen beszélgetésre.

A jegyesfotózás tekinthető egyfajta próbafotózásnak is. Megismerhetitek a fotóst, annak munkáját, a munkához való hozzáállását valamint a végterméket, a képeket. Ha nem jól választottatok esküvőfotóst, az itt valószínűleg ki fog derülni és még mindig nem késő egy másikat választani.