Marton János vagyok, szakképzett fotográfus. A fotózás 16 éves koromban kezdett el érdekelni, de akkor még csak egy kompakt géppel hódoltam a szenvedélyemnek. Sokat tanultam profi fotósok cikkeiből, újságokból, könyvekből. A fotózás komolyabban 2006 augusztusában kezdett el jobban érdekelni, amikor megvettem első digitális tükörreflexes gépemet. Innentől kezdve egyre jobban elmélyültem a fotózás adta élményekben. Tapasztalatot gyűjtöttem a portré és modell, valamint páros és jegyes fotózás terén, ezt követően felkértek az első esküvői fotózásomra.

Törekszem az egyediségre! Próbálok mindenkit megismerni egy picit fotózás előtt, hisz ez a kulcsa annak, hogy az elkészített anyag ne sablonos hanem igazán személyes, személyre szabott legyen.
Azt szeretném, ha a fotózás egy közös kreatív játék, vidám munka lenne, melyre több évtized után is boldogan emlékszel vissza, ezért minden megbízásom szívvel és teljes erőbedobással vállalom.

Fotográfiai palettámba beletartozik a jegyes fotózás (e-session), párfotózás (love session) esküvő, családi, modell, portré, iskolai és óvodai rendezvények, tabló fotózás.